Blauwköpkes

Dansen, optreden en gezelligheid: dat is dansgarde de Blauwköpkes! Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom om te komen dansen.

Trainingen

Om met carnaval een spetterende show neer te zetten trainen we het hele jaar! Alleen in maart houden we een voorjaarsstop. Vanaf begin april beginnen we weer met trainen. Alle groepen oefenen voor een gardedans en showdans. De trainingen worden gegeven door Loïs. Ze staat zelf regelmatig op het podium en weet de beste dansen neer te zetten. Carnavalsvereniging de Blauwkoppen is dan ook super trots op dit trainersduo! Tijdens de trainingen staat plezier en teamgevoel voorop. Bij de jongere groepen doen we ook vaak spelletjes, zoals “museumpje” en verstoppertje. Er dansen bij ons jongens en meisjes in gemengde groepen.

De danslessen zijn op dinsdagavond in zaal Sterrebosch. Tijdens de training draag je kleding die comfortabel zit en sportschoenen.

Optredens en wedstrijden

Spannend en leuk tegelijk! Dat is optreden voor veel kinderen. Met een groep voel je je zelfverzekerd op het podium, dus kom maar op! Je leert zoveel van optreden en het is ook heel gezellig! Rond en tijdens de carnaval treden we meerdere keren op bij verschillende evenementen zoals het Pronkfeest, kindermiddagen en de ouderenmiddag. Voor wie het leuk vindt doen we ook mee aan wedstrijden. Een dansgarde is natuurlijk niks zonder spetterende kleding: voor de optredens krijg je deels kleding en schoenen in bruikleen van de carnavalsvereniging, deels moet je zelf wat dingen aanschaffen.

Sjors Sportief

Kom je kennismaken via Sjors Sportief? Leuk! Schrijf je even in via www.sjorssportief.nl. Je mag 3x gratis meedoen. Bij Sjors Sportief zijn twee groepen: 4 t/m 8 jaar en 8 t/m 12 jaar. 

Lid worden

Jij of je ouders hoeven geen lid te worden van carnavalsvereniging De Blauwkoppen maar dat mag natuurlijk wel! Als je houdt van dansen, optreden en gezelligheid dan ben je van harte welkom om 3x gratis mee komen doen. Wil je meer weten of je aanmelden voor een proefles? Mail dan naar dansgarde@blauwkoppen.nl.