Laden Evenementen
Kaartverkoop voor de carnaval is gestart! Bestel nu je kaartjes op: https://captainticket.nl/t/sterrebosch/event/754
Vrijdagavond
Blauwkoppentempel / Sterrebosch 21:00uur
De Grote Foute Flügel Party in de Blauwkoppentempel & in Ut Arendsnest!
We knallen er direct volle bak in met De Grote Foute Flügel party ft DJ Jan en optredens van Danny Panadero van “Danny’s Autoplais” en “Fuk Joe” en de Party Friex “Ik moet zuipen”
Zaterdagavond
Blauwkoppentempel / Sterrebosch 21:00uur
Weer één groot feest met Dj Koen! We stuiteren nog even door in de polonaise met Monique Smit bekend van “een caranavals avond met jou” en Arjon Oostrom met “Zakka Zakka Zakka”
Zondagavond
Bauwkoppentempel / Sterrebosch 21.00uur
DJ Koen brengt het feestgedruis na een geweldige middag weer tot grote hoogte met zijn passie voor de juiste platenkeuze. Maar we gaan dit jaar lekker jodelen met De Alpenzusjes en stampen met de festival sensatie Fake Tits. De confetti en serpentines knallen in het rond! Het wordt een groot feest.
Maandagavond
Blauwkoppentempel met de C.V. De Bijtankers avond!!! 21.00uur
Nadat de Bijtankers de optochten in de regio weer hebben opgevrolijkt met hun schitterende wagen gaan ze er in de Blauwkoppentempel een groot feest van maken. De prins met zijn gevolg sluit ook aan in het feestgedruis wat op gang wordt gebracht door DJ DUO Servé & Sven. Het wordt echt binnen 10 sec. 100% FEEST met het Feestteam! Shirt uit en zwaaien en de nieuwe carnavalskraker “Kantelen” en lekker fout met Q-Music, Het Foute uur!

Deel dit verhaal, kies je platform!